Samla allt hos oss

Enklare, snabbare och till ett bättre pris. Lägg era skyltar på lager hos oss!

Vi vill göra det så enkelt som möjligt för dig att beställa nya skyltar och namnskyltar. Kanske börjar det en ny kollega hos er på måndag som behöver en namnskylt.

Med bara ett knapptryck har ni levereras inom några dagar. Genom våra lagersystem kan du beställa skyltar och namnskyltar, när du vill, till en lägre kostnad.

Kontakta oss på info@recognus.se för mer information, så hjälper vi dig komma igång!

1. Önskad layout tas fram

Vi är redo att sätta igång arbetet med dina skyltar så fort du kontaktat oss. I första steget tar vi fram en layout på dina önskade skyltar. Vi hjälper till att tillgodose alla dina önskemål – så att skyltarna blir precis som ni föreställt er.

2. Konto öppnas i beställningssystemet

När vi tagit fram din design får du en inloggning att använda i vårt onlinebaserade beställningssystem. I systemet kan du sedan enkelt beställa hem dina färdiga skyltar – oavsett vart du befinner dig i världen.

3. Skyltarna produceras och lagerförs

När du bestämt antalet skyltar du vill ha samlade hos oss producerar vi dina skyltar och placerar dem på vårt lager.

I vårt beställningssystem kan du enkelt se ditt lagersaldo och tidigare beställningar.

4. Beställ efter behov

Nu har du gjort det smidigare än någonsin att klicka hem dina saknade skyltar. Att logga in i beställningssystemet går lika bra från dator som från mobil eller surfplatta – därefter är era lagerförda skyltar endast ett knapptryck bort.

5. Snabb och säker leverans till dig

När du lagt din order har du den hemskickad inom 1-3 arbetsdagar. Leveransen sker tryggt och säkert, från vårt lager i Hässleholm, direkt till uppgiven adress – smidigare kan det inte bli.

Kontakta oss

Vi finns här för dig om det dyker upp några frågetecken. För att du ska känna dig trygg hela vägen erbjuder vi hjälp med både beställning och förslag på offert.

Kontakta någon av våra duktiga säljare, så hjälper de dig mer än gärna.

Order / support

Tel: +46 (0) 451-490 40

info@recognus.se

Kontakta oss